...mulla ei ole kuin kysymyksiä.

- Miksi jarrutat, kun edessä on vihreä valo? 

- Mikset voi olla ystävällinen ja vaihtaa kaistaa liittymissä, niin, että tielle pyrkijä pääsisi mahdollisimman sujuvasti liittymään kyseisen tien liikenteeseen?

- Miksi, oi miksi, parkkeeraat niin, että viet kahden auton paikan?

- Miksi olet niin laiska, ettet voi suoristaa autoasi ruutuun, vaan parkkeeraat vinoon, tehden viereen parkkeeramisen jäätävän monimutkaiseksi manööveriksi, puhumattakaan autosta ulospääsystä?

- Onko se pirun sillipurkki pakko parkkeerata niin lähelle taakse, ettei takaluukkua auki saa, saatika ole mahdollisuutta lähteä taskusta mihinkään?

- Mikset käyttäisi sitä vilkkua, jos kerta aiot kääntyä tai vaihtaa kaistaa? 

- Mutta miksi vilkutat liikenneympyrässä vasemmalle?

- Miksi ajat vasenta kaistaa hitaammin, kun oikealla kaistalla ajavat?

- Miksi ajat hitaasti maantiellä kerryttäen taaksesi jonon ja kun tulee ohituskaista tai mahdollisuus ohittaa, kiihdytät vauhtia?

 

Se tie ei lopu kesken yllättäin, ainakaan niin, etteikö sinua olisi varoitettu ajoissa. **ttumainen asenne liikenteessä saattaa aiheuttaa vaaratilanteita. Muutkin saattais haluta parkkeeraa. Et ole yksin täällä. Kun mun tarvis saada ne rattaat tonne takakonttiin ja päästä lähtee, eikä natsais venailla sua...Vilkun käyttö ei ole vaikeaa, ei ole. Hei, me kaikki huomataan, et oot liikenneympyrässä. Ei sitä lahdentien liittymää tarvi vielä Leppävaarassa ruveta ennakoimaan. Hyvää sunnuntai-ajelua vaan...meille kaikille!