Kyllä. Käytän. Sainpas sanottua. En uhkaile tässä nyt eromisella sieltä, vaan nillitän muuten vaan sen ongelmista. Tai siis mun ongelmista sen kanssa. Joo, ihan henk.koht. ongelmista.

Oh ja ah. Ne mainokset. Siis voi niitä mainoksia, sanois mun kaksvuotiaani, samalla pidellen käsiään poskillaan. Kyllähän mun tietty tarvis vähän varmaan kuntoilla ja laihduttaa (niinku aina) mutta ihan in-my-face-all-day-every-day?!? Muutkin käsittääkseni ovat niiden uhreiksi joutuneet ja niitähän riittää, hauskoista ei niin hauskoihin suomennoksiin ja niin päin pois. Lapsettomille lapsettomuushoidoista ja sitä rataa.

Toinen all time favourite, tadaa! Pelipyynnöt. Eiiij, en halua pelaaa...ainakaan sun kaaa (itekseni tietty salaa, mut sitä en mainosta pelipyynnöillä)...enkä kutsu sua mun synttäreille, jos vielä kerran pommitat mulle jotain fakin pelipyyntöi! ...vaikka ymmärrän kyllä, et saat sillä jotain elkkuja ja onhan se kiva semmosille ihmisille, joista tiedät, et eivät vaan voi hävitä sun elämästä niiden takia, niin laittaa niitä pyyntösiä sitten tulemaan. Mut ei, en pelaa. Ainakaan julkisesti. Pitäskö estää kaikki?

Sitten. Hei tosi kiva, et söit tänää. Ja imuroit. Ja pesit pyykit. Ja pyyhit pölyt. Ja raavit ahterias. Ja seisot talon takana. Ai, että mua kiinnostaa. Onkse jotenkin itseään kehuvaa, vai mikä pointti on siinä? Ja sit viel jotku tykkää, ku toine on nii ahkerana siellä. C`moooon! Kaikki tekee noit juttui koko ajan. Mut ehkä toisten tekemiset on tärkeempii. Tähän sarjaan vois vielä lisää ne "juoksin kilometrin", "soudin kaks tuntia", "pyöräilin mäkeä ylös" -tyyppiset huikeat urheilu-saavutukset. Lesotkaa sitte, ku ootte oikeesti kiivenny himalajalle tai purjehtinu maapallon ympäri. Sit kestän nääkin. Mutta, "RV34+6, imuroin ja tuli selkä niin kipeeks, voittekste kuvitella? Nyt kyllä saa ukko imuroida tästä eteenpäin..." don´t bother.

Ja ne ruoka-/juomakuvat. Ne jakautuu kahteen. 1) Ne joissa syödään jotain helvetin hienoo, niinku aneemista rääkättyä vasikkaa tms. tehotuotettua itsemädätettyä raadonpalaa, tai sitten jotain hifi-hifi villikarvamustaretikkaa. 2) Ne joissa joka päivä on sitä kaurapuuroo ja spiruliinaa mustikoilla, nyt mansikoilla, sit avokadolla, sit macadamioilla, nyt sinilevällä tai milloin milläkin superterveellisellä. Raastasivat varmaan omat kyntensäkin siihin, jos terveelliseks ois todettu. Se kel onni on, se onnen kätkeköön, kiitos. Ei mul muuta tähän.

Hohhoh. Kylläpä onkin ihkupihkua ja liipatilaapati lällyä, kun omat siskomuruset tai mummin pikkumussulit ja rakkauspakkaukset, sekä tietty mun ikioma bf-kultani joka aina tukee mua. Ja kenellä on muailman ihanin ja rakkain sisko ja sen veli, niin jakakaa omalla seinällä. (Pliis, älkää jakako!) 

Ja ainiin, ainahan voi haastaa Hansin. Eiku hei parempi idea, jonku face-,not really-kaverin kuvaamaan sukkiaan, sitä oikeeta arkeaan, dvd-levyjään, hih-hauskaa elämäänsä tai vaikkapa kertomaan ihan juurtajaksain oikeesti, kuinka monta askelta otit tänään ja montako kertaa hengitit, kun se tuppaa unohtuu päivityksistä päätellen, ku pitää koko ajan päivittää tilaa! Iloinen, turhautunut, raivoissaan, lentokoneessa, huussissa, sängyllä, innoissaan, blaa, blaa, blaa.

Ja hei, hyvää ystävänpäivää, äitienpäivää kaikki mammat, ihanaa joulua, makoisia kissanristiäisiä, vekkulia isänpäivää ja kurjaa nälkäpäivää ja helvetin munaisaa pääsiäistä! Eah! 

Semmosta mulla, entäs teillä? Onks ongelmiiii?